Mirë se vini në njoftime publike

Mënyrë e lehtë dhe e shkëlqyer për të kërkuar dhe marrë informata për tenderë vendor, njoftime te ndryshme si dhe dokumente të tjera të publikuara në baza ditore.

Për ne

Platforma elektronike e kompanisë tonë është duke u zhvilluar edhe më shumë dhe është duke u bërë burim i parë dhe shumë i vlefshëm i informacionit për tenderim dhe për mundësi të biznesit.

Ne jemi të dedikuar që kompania juaj të kete qasje në të gjithë tenderat e Kosovës dhe Shqipërisë, përfshirë këtu tenderat e institucioneve vendore dhe kompanive private - në mënyrën më të lehtë dhe të shpejtë që mund ti gjeni vetëm tek NjoftimePublike.

Për 0.38 cent në ditë, ne do ti mbledhim të gjithë tenderët ditor nga të gjitha mediat dhe do të jua sjellim kompanise tuaj. Prej tani, me anë të aplikacionit të Njoftimepublike.com ju duhen vetëm pak minuta në ditë. Mos e humb shansin tuaj për mundësi biznesi!

8.33€

NË MUAJ


Në këtë abonim përfshihen:

  • Lista e të gjithë tenderëve
  • Pranimi i të gjithë tenderëve në email
  • Klasifikimi i tenderëve sipas profilit tuaj
  • Me një klikim, kërko dosje tenderi

Kontakti

Email: [email protected]
Nr. Telefonit: +377 (0) 45 677 060

© Njoftime/Tendera/Public Procurement System